Пiслясмак

Алёна Шинкаренко
Кохання – гра, де третій зайвий,
Кохання є для двох завжди.
Хто винуватий тут, хто правий,
Та залишились лиш сліди.
Кохання – сила для розлуки,
Кохання – слабкість для образ.
Життя стиска сильніше руки,
І відпускає пильність фраз.

Приспів:
Післясмак любові терпкий-терпкий,
Післясмак у болі гіркий-гіркий.
І чим його підкорити,
І як це все притупити.
Післясмак розлуки різкий-різкий,
Післясмак у муки їдкий-їдкий.
І ким його загасити,
І душу як захистити.

Не повернутись у минуле,
На жаль, не разом ти і я.
Ці почуття крихкими були,
Вмить, наче скло, розбилися.