Хто i чому

Алёна Шинкаренко
Все проходить і минає,
Лише небо одне знає,
Як воно буде,
Хто поруч буде.
Все проходить і зникає,
Тільки біль не відпускає,
Час не лікує,
Лиш всім керує.

Приспів:
Хто і чому,
Навіщо плачу
Таку ціну за кохання,
Несила, та все одно терплю.
Тихо кричу,
Вголос мовчу,
Сильніше мене бажання,
Все більше, все глибше я люблю.

Пам"ятаючи, забути,
Просто жити, просто бути,
В потоках вітру
Знайти палітру.
Голос серця свій почути,
І по-новій все відчути,
Іти на світло
Назустріч світу.