Увагу не зверта ш, чи я на цьому св т

Людмила Дубищева
Увагу не звертаєш, чи я на цьому світі є,
А може вже немає, ти ж бо не спитаєш це,
Тому для щастя щось для нас обох шляхи псує,
І вже не віриться, ні трішечки, що ця любов святе.

Так проминає день-за-днем, година, мить,
Але не поспішаємо спіткати і любить.