Я дивуюсь тоб, диваков

Людмила Дубищева
Я дивуюсь тобі, дивакові,
Щось малюєш, співаєш пісні,
Але все, що малюєш - чудові,
І яскраві казки, так, чудні.

Мабуть мрії складаєш у казку,
Мабуть в цьому душа є твоя,
Мабуть ... знаєш, чудові ці казки,
Вони полум*я, блищуть горя.

Я дивуюсь тобі, дивакові,
Розповів про майбутнє життя,
Це не казки...це дійсність...чудові,
Це майбутні, чудові миття.