Кузьме

Александр Корицкий
Немає слів… Яка велика втрата…
Яке життя, так раптом, обірвалось…
Словами неможливо передати
Людську скорботу. Битись перестало

Чудове серце (десь на пів дороги),
Мов той двигун, так вмить і так невчасно.
У час людського болю і тривоги
Сказавши все – так коротко і ясно.

Сумують люди, плаче рідна мати…
Його пісні ніколи не забути,
І те, що він зумів для нас сказати,
І справжній той, хто зміг його почути!


05.02.2015