Десь далеко-далеко...

Александр Корицкий
Десь далеко-далеко осінь також панує,
Сипле з неба додолу непрозорим  дощем,
Серед вулиць знайомих,  жовтим листям чарує,
І про літо минуле нам нагадує ще.

Там далеко-далеко, ще всміхається сонце,
Моя ненька кохана про мене памята,
І щодня погляда у маленьке віконце:
Ніби в гості чека, незважа на літа.

Я так хочу туди,  в одну мить, повернутись,
Що би знову побачити маму рідненьку,
До спрацьованих рук, як колись, доторкнутись,
У дитинство своє промайнути швиденько.

За все дякую їй, від дитинства самого!
І в коліна, сьогодні, вклоняюсь низенько.
І прошу, і молю, і благаю у Бога:
Щоб ще многі  літа її стука серденько.

Хай ще рік не один я дзвінки її чую!
Голос милий дзвенить і бентежить так само…
Обіймаю тебе. Обіймаю, цілую…
З Днем народження мамо! З Днем народження, мамо!



18.09.2016