Так гордо...

Александр Корицкий
Так гордо, так пафосно-дзвінко
Дзвенить на планеті Земля
Одне лише слово – жінка,
Всі інші слова окриля!

Та жінка – що любляча мати,
Без роздумів, понад усе!
Для щастя, для свого дитяти
У жертву себе принесе!

Та жінка – що раз і навіки,
Щоб потім не сталось уже,
Любов до свого чоловіка
У серці своїм береже!

Та жінка - що виростить зерня
І в праці себе забува!
Та жінка – що дарить натхнення
І рани лікує бува!

Та жінка – якій най низенький,
До самих, до самих колін,
Навіки коханій, рідненькій,
Навік чоловічий уклін!


01.02.2015р.