Без име и ден

Росен Русев
Без име и ден...
Автор:  Росен  Русев
               
Имаш си дом
във сърцето
имаш и път.
Намери го
и ще бъде
с мирис на дюля
и топла любов.
Не чертай в тъмното
щрихите бледи
по отминали дни.
По параболи не рисувай
нови мечти.
Вземи от вчера,
опитай и с днес,
намери пътя към мен...
В мастилена нощ
донесла ни времето
със стъпки лилави,
без име и ден...