Един саксофон

Росен Русев
Един саксофон
Автор: Роен  Русев               
               
Един саксофон
си изплаква душата
и звучи в сълза
от очите ти
капнала.
Обещава любов,
златни пътища
и разцъфнали  кестени,
скрили в цветовете
мечти, посети от някога.
Един саксофон
излива
в сърцето ми музика
като в старо
от моето време
танго.
Един саксофон
от нашата улица,
излива любов
с глас одзрезгавял
и пресипнал от
чувства ме връща
отново
на нашата улица
пресичаща твоя
с моя квартал.
Един влюбен саксофон...
От нашата улица...
в нощ като тази
ме връща при теб...