26. 04. 2018

Петренко Виктория Витальевна
Мене привітають сьогодні мерці.
Я хочу носити в кишені пневмат.
Я хочу забути найгіршу зі втрат,
Допоки не зійдуть на серці синці.

Я хочу жбурляти у вікна каміння,
Щоб дзвін був гучніше, ніж крик.
Як стерти все те, до чого ти звик?!
Ти знову зруйнуй мене, зливо осіння!

Зрівняй із землею! Я гірший з борців,
Ховаю у комірі штучну гранату.
Вже краще на щастя нічого не мати...
Мене привітають, як завжди, мерці.