Душа поета

Рита Аксельруд
 
Душа поета не повинна спати,
Вбирати мусить біль і щем, і смуток,
Щоб віршами до правди закликати,
Нести добро – душевний свій здобуток
Душа поета не повинна спати,
Нехай же світить променем яскравим,
Щоб читача на краще надихати,
Щоб світ ставав привітним та ласкавим