За перемогу

Татьяна Бевз
Молімося за перемогу у війні!
З одною думкою, в єдиному пориві.
Єднаймось, вірні дочки і сини,
згорьованої нині України!
У різні ходимо собори і церкви,
і в кожного своя є рідна мова.
Та слово “мир” і слово “перемога”,
як “дихати” і “жити” — знають всі.
Молитва спільна — також боротьба,
за світлий день, за усмішку дитини...
Хай кожне слово в небеса полине,
накриє рідну землю Покрова:
від згубного вогню, двосічного меча,
від розбрату, пітьми, ворожого полону.
Помолимося, хай горить свіча —
за мир і злагоду, за правду і свободу.

04.2017 р.