Не могу тебя простить

Валентна Лиштван-Наумец
Не магу табе дараваць
Мае слёзы і чорныя думкі,
Я гатова ўсё аддаць,
Каб душа набыла прытулак.

Не магу табе дараваць
Сум- пустэчу начэй бяссонных,
Больш не буду на лёс наракаць-
Усё часова, усё часова.

Не магу табе дараваць,
Ды і позна ўжо, мой любы.
Не магу дараваць..і кахаць,
Зразумела, каханне- згуба.

Не магу табе дараваць,
Хай з табою нас Бог разсудзіць!
Я іду сваё шчасце шукаць-
Усё наперадзе, усё яшчэ будзе..