Ociнь

Ирина Грипич
По стежці знайомого саду,
Танцювала осінь свій вальс,
Палала вогнем листопаду,
Настав її зоряний час.

Промайнула повз павутиння,
Вона сяє у краплях дощу,
Бурштинове всюди світіння,
Монет золотих досхочу.

Дерева - краса мальовнича,
Їх шепіт бентежить серця.
Калиною вроду дівочу,
Прикрашає осінь вінця.

У небі сумним передзвоном,
Летять вдалечінь журавлі,
Перед ними як на долоні,
Барвисті принади землі.