Щастя! Що поруч, разом з нами...

Юрий Тригубенко
А роки минають дуже швидко!
Що не звістка, то на серці гидко.
Ще сусіду, поруч, поховали.
Я не знав. Від мене приховали.
Серце стисло дуже неприємно:
Лікарів готують в нас даремно.
«В нас людина головне!»- це гасло.
Ще одне життя за марно згасло…
А роки минають дуже швидко!
Відчувати старість досить бридко.
За дитинством - роки молодії…
Незчувався - щось в житті не діє…

Та лише Кохання не старіє!
Хай волосся, може, і сивіє.
Не стає політ чуттєвий нижче,
А коханий твій до серця ближче.
А кохана ще стає дорожча,
Хоч хвилина разом все коротша.
Блиск очей спокійніше й тепліше,
А сама повніше та ніжніше.
А сама до слів стає чуттєва.
Відчуває настрій твій миттєво.
Хоч старий, голубить, мов дитину.
Наче матір, у лиху годину.

Все в житті іде, як і годиться.
Щастя є! Не те, що нам насниться.
Те, що тут, що поруч, разом з нами.
А не десь,- в туманах, за ланами.




14.09.2018 г.
Світлина з Ін-ту.