Ты моя жизнь

Князев Дмитрий
Ти моє життя,мій новий день
Ти муза моїх віршів і пісень
Ти доля моя,любов і буття
До тебе навіки мої почуття

Ти моя душа і сяйво моє
Ти зараз не поруч,та в серці ти є
Ти сонечка промінь,мій ніжний бузок
Моя тиха сповідь,ти щастя ковток

Ти моя зоря,солодкий мій сон
Зірки,що співають мені в унісон
Ти моя пігулка від вад самоти
В думках,завжди поруч,знаходишся Ти
             23.09.18