Укр. Насодода

Анатолий Ляпатинский
Не скажу тобі ні слоова
а ні злого, ні гнівного,
що без тебе залишився
ніби в полі загубився.
Ти сама себе зганьбила,
через  що довго корила,
те, що втратила хлопчину,
ніби іграшку дитина.
А він долі не скорився,
що без вроди залишився,
тільки шкода, що ця врода,
мов з криниці насолода.
Відірватись неможливо,
що б вона була щаслива,
спокуслива мов черешня,
шкода, я у неї лишній.