Колишнiм ти не будеш...

Лариса Шурига
Колишнім ти не будеш, певна річ.
Адже, подейкують, що перший шлюб від бога.
І хай би хто з тобою кожну ніч
Не зустрічав. То я твоя острога.
Твоя фортеця, твій незмінний друг.
Не зрежисована, без жодних інтермедій.
Твій рух дорогою, що без зустрічних смуг.
Твоя мала, твоя кохана леді.
І хай би хто зі мною кожну ніч...
І хай би хто з тобою кожну ніч...
Їм та любов сльозами обернеться.
Бо перший шлюб від бога, певна річ.
Бо моє серце в твоїх грудях б’ється.