Проходить лiто

Николай Иванович Мельник
Проходить літо не біда,
Приходить осінь і вода,
Вкриває землю краплями дощу,
А я у небо журавлям кричу.
....
Приспів:
За счастя наших всій дітей,
За розвиток хороших всіх ідей,
Щоб розквітало щастя на землі,
У всіх стояли квіти на столі.
....
Не відлітайте ви роки у слід,
На землі я бачу стільки бід,
Ми за вами скоро полетим,
Незнайомим шляхом тим.
....
Я б тоже полетів у ті краї,
Не бачити страждання всі твої,
Моя вітчизна рідна дорога,
Я вболіваю вірний твій слуга.
....
Моя пісня.