Мат р Мар

Любовь Иващенко-Сизых
                Х  Х  Х

Матір Маріє, ти не старієш, -
Та й старцювати чого б це тобі?!!
Втрачене серце, сяючая мрія -
Кревний палац в океані журби.

Винайде путь до життя, до надії
Кожен, хто вірить у світлу майбуть,
Де, під покровом святої Марії
Сяє любов - розум серця і суть!