don t delete the kisses...

Ольга Карпилова Окей
У меня такое Чувство, что сегодня Пятница...
Ладно бы Одно это, а вот Чувства то — Откуда?...

............. what if it's not meant for me? - Love
............. but we catch eyes in a stupid party
............. & I know exactly what to do...

© Olga Karpilova  «don't delete the kisses*...»