Моя дитино

Лена Грама
Голівоньку клади на плече...
Моя дитино.
Мов колискова за вітром лине.
Моя дитино.
Пече серденько,крає від болю...
Єдину долю.
Підстав плече.
Моя дитино.
За щастя вволю.За щастя вволю...
Одна єдина.
Моя дитино.
Не спані ночі,без сну в тривозі.
Моя дитино.
Що місяць ясний,що густі зорі...
Що при дорозі.
Є без зупину.
Моя дитино.
Моя молитва,за чисту долю...
Без хмар у небі.
Моя дитино.
За ласку вволю,що серцю треба.
Моя дитино.
За вічність правди,що враз спасає.
Моя дитино.
За доброту що в серцях не згасає.
Моя дитино.
За думи гарні,що не в тривозі.
Моя дитино.
За тебе сину моя молитва.
Що при дорозі.
Віднині лине.
Моя дитино.
(Понкратова.О.В.)