Добро в руках, в очах тепло

Лена Грама
В час той що зтиха розмовля...
Дарує щастя,тихе щастя...
Немов в колисці немовля...
Агу-агу...мовляв:-Не класти.

В руках держати,ніжить так...
Щоб не забулось і по тому.
Щоб вірить кожному і всяк...
До дому,спритно так до дому.

Уклін батькам що в домі тім...
Чекають,мов турбот не мають.
І доброту у серці цім...
Плекають,змалечку плекають.

Добро в руках,в очах тепло.
Жадані іскорки любові.
Тож як мені так повезло...
Ваша любов у кожнім слові.

Мої батьки! Мої сини!
Брати і сестри! Мої дочки!
Зростали гарні ясени...
Берізки в дивнім закуточку.

У домі  пахне молоко...
І запах хліба тихо в'ється.
І мама,з татом у дворі...
До нас розгублено сміється.

Мені здається наче я...
В саду під хатою,на лаві.
Вони гармонія у славі...
Моя родина. І сім'я.
 (Понкратова.О.В.)