Асверизм

Анатолий Крутянский
Собі собою є мужик веселий дуже,
Великі він діла робити може друже,
Енергії в нього хоч невідбавляй.
Робота йде як у бригадира групи,
Иш який він прудкий, сильний, вмитий
Дуже дружній як добряк, а ви з ним як?