Мисли

Росен Русев
Мисли
Автор: Росен Русев

Забулени в тайни
в главата ми идват
непосилните мисли
поели незнайно къде
без посока и час.
Отмерват секундите растояния,
делящи път между нас,
а после заличават
миговете откровения...
оставили пътеки неутъпкани,
преминати един, единствен път.
Далечни и чужди,
кукувици самотни
в чуждо гнездо снесли яйце.
От бокала отпили
мъка донесъл
по мило момиче
и мисли греховни
за нежна любов.