Вона одна

Анатолий Крутянский
Дивлюсь - неналюбуюсь, перед нею красуюсь.
Все, що завгодно можу їй показати.
Її красу двома словами не передать,
Однак вона завжди і всюди зі мною;
Ну анука скажіть, як її звать?
Довго не думав, вам всім відповім -
Це наша матінка рідна - Земля!
Проте шануйте,  любіть її, вона в нас одна.