Джангызлыкъ

Хызыр Ижаев
Танг атаргъа джуукълаша барады
Калак джелчик сылай джерни  тохтаусуз
Насыб кетиб джокъламайын турады
Джашау барад сенсиз бара джашаусуз

Ма бюгече ангыладым къалгъанымы
Дунияда джангыз кесим атылыб
Билемисе мени керге салгъанынгы
Сюймекликни кери этиб къатылыб

Сени унутуб къараялмам бир къызгъа
Кекрегимден чыкъмай ахыр тылпыум
БЕК къыйын болсада джангызгъа
Суутмайын тургъан джазны джылыун

Емюрюмю мыдахлыкъда етдюрдюм
Сюймекликден кюйюб болдум ауруучу
Муратымда сени кекеге кетюрдюм
Джангызлыкъгъа болдум кесим джолоучу

         БОРЬКА