Страх

Росен Русев
Страх
Автор:  Росен  Русев               

Обичам те,
бих дал всичко
да живея за теб.
Бих бил на Луната,
бих преместил Земята,
вкосмоса бих тръгнал
към далечни звезди
и ще се върна,
за да живея за теб.
Към голгота бих тръгнал
понесъл си кръста,
като Спасителя
да ме разпнат
и бих възкръснал
но да живея за теб.
Понякога се плаша
от толкова много любов.
Страх ме е да не загубя
какаовите топли очи.
Страх ме е... Страх...
От толкова много любов.
В моите сънища...
Само остани!