Уяннган насыб

Хызыр Ижаев
Тау башында булутчукьгъа таяныб
Кебден джукълаб тургъан насыб уяныб
Сюймекликден толуб саулай джюрегим
Сеннге барад Мери мени тилегим
Кюн таякъчыкъ болуб къачны кюнюнде
Джокъду насыб сенсиз мени тюнюмде
Тюшюмдеда сенсе джангыз муратым
Кез алымда кюле кюле сыфатынг
Бек сюйеме дейди бир бек къуаныб
Бизге джетген насыб кюннге къуаныб
Сени меннге къызгъаннганла сокъраныб
Бизни къатыш къуансынла алада
Биз джашагъан Къарча атлы къалада

         БОРЬКА