Вже спливаe лiтечко

Фаина Янко
Вже спливає літечко
Парусом – листочком,
По спокійній річечці,
Далі під місточком.

Вже стомилось сонечко,
Лагідне, привітне,
Та змарніло листячко
І лужок не квітне.

Ластівка прощається,
Над гніздом літає,
В теплий край збирається,
Осінь не чекає