Ширин агъул руш

Сабира Омарова
Ширине, ширине, ширин, агъул-  руш,
Зе аъшкъунакес вас хабар хьурай, руш.
Ширине, ширине, ширин, ширин руш,
Зе ирк1уракес, вас, хабар эхьан, руш.

Вун агуна зун хьуни пара фараш,
Дахьурайи  гъафил агъуларин руш
Бустани тук акъу,вун  зе, агъул руш
Лайикьии ирк1урас такабур юруш.

Адина иже вахт ирайи вас бахт,
Ламусин аслани, агъуларин руш.
Жегьилар къайили лихьас хиларил,
Къисмати хьан вун нан, агъуларин руш.

Алчатаста валлагь сайра вал ч1ал,
Даахи вун агъзун, агъуларин руш.
Ве ширин сес ирк1урас пара э нуш,
Билбилин агьузар ае, агъул руш.

Тукарин майданар хьурай вас багъиш,
Суварин т1авус-къуш. агъуларин руш.
Жаннатин Х1уриперийс эхи ухшар,
Аллахьтин аманат, агъуларин руш