душа бiльше не болить

Вера Деревьянко
Звільняється душа від болі
Від її жорстокой волі

Я впадаю в лаберинт любові
і Душечка стає довольна

Любов вже душу не віддасть
 як нападе її напасть
Любов ніколи не покине
З любовью душечка не гине
У вічності Душа літає
Від щастя
щастя вона  має