Пакуль яшчэ...

Татьяна Борисова 11
Пакуль яшчэ жывая мая кроў,
ты пі яе,
бо мне лягчэй не будзе.
Трываюць ледзь напружаныя грудзі
паветра,што малітвай увайшло.
Не блага мне ніколечкі,
мой друзе.
Нічым цябе не стану хваляваць.
Маё жыцьцё-замешак на атруце.
Атрутай немагчыма лекаваць.