А хто ти e?

Катерина Жебровська
А хто ти є?
Я тобі уклоняюсь…
Твоя струна Небесами звучить…
А хто ти є?
Я з тобою єднаюсь…
Я – те, що й ти… Усвідомлення мить…

А де ми є?
На Землі чи у Небі?
Політ наскрізь… Між світами портал…
А де ми є?
Віддзеркалень перебіг…
Перетікань нескінченний хорал…

Нащо ми є?
Є кому в нас потреба?
Надбань і втрат доленосні шляхи…
Нащо ми є?
Крила, сіяні Небом…
З життя в життя перелітні птахи…

А хто ти є?
Ти мене відчуваєш…
Ти переходиш крізь тишу-межу…
А хто ти є?
В Небеса вивільняєш…
Єднаєш Душі, свою і мою…

19.09.2018