Укр. Б1ля клубу

Анатолий Ляпатинский
Кожний вечір біля клубу грає духовий,
чути вальси, чути танго та фокстрот старий,
а серпневий світить місяць вже не молодий
повне коло не згасає, навіть в час нічний.
Літні ночі не холодні, та повні зірок,
та підходе непомітно відпочинку строк,
Хтось повернеться до Сходу, у ранковий час,
а у пам"яті у мене залишився вальс.
Пам"ятаю жартівливий Весельчак-фокстрот.
ніби в школі він для мене. був перший урок.
Наступав комусь на ноги,хтось мене штовхав,
а в душі сам непомітно, я лише зітхав.
Мені шкода, що проходе, той вечірній час,
та не скоро повернеться він знову для нас,
буде літо, теплий серпень, місяць та зірки,
тільки вже вони не будуть, радісні такі.