Щедр сть безм рна

Игорь Степанович Шевчук
     Щедрість безмірна


             Кивоту Слави, Матері-Діві
             присвячується

Скільки під зоряним небом
цих Сил, Дорога, є! —
Стільки  царськості!!! —
аж все паморочне мигає...



Ти неповторна...
Ти неповторна!!
Ти є, мене неповторимість п’є...
Піє небес валторна
час іде на поезію
немов п’яний блимає...



Які Твої світи!!
В серці світи!!
Нехай і розбудиться людина
але як навкруги блим-блим
блимає —
не знає
як в царськість іти

27.04.2017