знов мене кличуть гори..

Леман
знов мене кличуть гори..знову чекають Карпати..
знову Ворохта усіх нас збирає щоб об'єднати..
щоб згуртувати..здружити..піснею..словом..думками..
мандрами..суперактивами..новими й старими стежками..

знову чекаю на зустріч..подих до завмирання..
Карпати..Ворохта - завжди!!..вам мої щирі вітання..
мрії сповна збуваються..знов навкруги чарівність..
бажання й можливість єднаються..щоби пізнати осяйність..

знов мене кличуть гори..ріки..ліси..полонини..
як добре..що все це в нас є..цінуймо все це щохвилини..