Наше м сто

Алла Заночкина 7
Наше місто саме кращє місто на Землі!
Мов мальовані картини парк та ліхтарі..
Та яке блакитне небо, мрії вищі хмар..
Лагідні в людей потреби, та й талантів дар..

Наше місто засинає в зелені дерев..
Зранку сонечко всім сяє, мов на небі лев..
Промінцями приголубить, та благословить :
Будьте добрі милі люди,
Хай вам всім щастить!

Та нехай благословення на усіх зійде..
Радість, творчість та натхнення кожному прийде..
Різнокольорові фарби, райдуга ідей..
Процвітай кохане місто лагідних людей!


   Я не уявляю де  у цьому світі є між хмар така блакить..
   Я радію кожен день моєму місту, я радію кожну мить..


Ми обрали це містечко для свого життя..
Щоб в любові прикрашати міста побуття..
Хай завжди лунає в ньому скрізь дитячий сміх,
Бо чудове рідне місто завжди кращє всіх..


            18.09.18.