My country

Надежда Еленина
The sky, my Russia, is your glory!
Like ever changing clouds your past!
And even when the rain comes pouring
It's just to wash away the dust!

Svelte birch trees, sorbs and weeping willows
Ingaged in a merry-go-round.
A wonderland wrapped up in rainbows
Where joy and happiness abound.

In you I trust, my wistful country!
The greatest force within is love!
A world united by this one dream.
To Noah's Ark a turtle dove!

Душа России - это небо,
А памятники - облака!
Из детских снов царевна-лебедь
Простёрла белых два крыла.

Седого океана губы
Лобзают девственную грудь
Твою, о Русь! Сияньем купы
Верб озаряют крестный путь...

Алеет, заглянув в оконца
Изб позаброшенных, заря.
Я верю, что улыбкой солнца
Светла моя земля не зря!