Не гайте, хлопцi, в распрях часу, а вимагайте

Кость Ярила
Більше квасу!...

"Отаке воно з німцями щире кіно щастя!..."

"Ми з ним самі кіно кохаємо,
Але ж з доміно справи не маємо!..."

"Банде роль!", - вопила мисс Банд Эра,
Упиваясь безграничной властью.
Разрывая гражданского общества тело
Распрями на части....