Укр. Та, добра, добра

Анатолий Ляпатинский
Після обідньої перерви
у водіїв був вільний час,
що б вгамувати свої нерви
всі жартували в котрий раз.
Зібрались в коло кілька хлопців,
не вимушену повели розмову,
хтось жартував, як був на танцях
та, що назавтра піде знову.
Аж ось до гурту приєднався
їхній колега по роботі,
він інколи їх сторонився,
та тільки, це була субота.
Не встиг вступити в їхнє коло,
а хтось ,немов зірвався з ланцюжка,
- А ну, скажи ти нам Микола,
чи добра твоя Валька.
- А Никодим, та добра, добра,
про що тут вже й казати,
ми пробували всі  окрім Петра
і не потрібно іншої вже мати.
Потім напружився, що б відхилитися
від несподіваного ражу,
але не встиг,отямитися
як отримав кулака у рожу.