Ностальгия. украинский язык

Серго Сокольник
НОСТАЛЬГІЯ

Відлітати не важко...
...Безтурботно співай,
Перелітная пташко,
Про заморські дива!..
Як душа молодіє
В передбаченні див!..
Перельоту подія
Закріпачує спів,
І не хочеться думать,
Долетівши туди,
Про минуле, де сумом
Полягли холоди...
...Тільки серце не спросить,
А торкне. Заболить,
Бо покинута осінь,
Мов дитя, верещить
Позабуте батьками
І благає- прийди!..
Мов старіюча мама,
Що прохає води...
І чекає на вЕсну
Цей перформанс птахів,
Що надією скресне,
Мов ріки льодохід,
На повернення дИва...
От здійсняться дивА...
Знову будеш щаслива...
...Тільки не забувай
Ти прислів"я отого-
"двічі щастю не буть".
ПОВЕРНУВШИСЬ, НІЧОГО
ЗНОВУ НЕ ПОВЕРНУТЬ.