Пока...

Александр Шевченко 62
Поки...

Поки в душі вогонь палає,
То почуттів вир не згасає.

Справи, й робота не важливі,
Поки є рідні, що щасливі.

Поки здоров'я ми ще маєм,
І страшних бід поки не знаєм,

Поки світанок ще чарує,
Щастя таке життя вартує...

18-09-18.

===========================

Пока...

Пока огонь в душе горит,
То чувствам нашим не остыть.

Пока родные нам нужны,
Дела, работа - не важны.

Пока здоровье не подводит,
И бед больших не происходит,

Пока чарует нас рассвет -
Счастья иного в жизни нет...

18-09-18.