Рачlа, магlарулал

Джамал Магомедов
Рачlа, магlарулал, мугlрул рихьизе,
Заманалъ хисичlеб хасият лъазе.
Цо бакъуй гьимулел батlи-батlиял,
Тlугьдузул махlалъул хlасрат босизе.
Нуж мугlрузде унин ралъад къинаро,
Лъарагlлъи нужеца таралъуб чlела.
Тоге умумузул рукъзалгун занал,
Къваридго , жидеде щайин мугъ кьураб.