Украинский Гарик 581

Владислав Красса
Український Ґарик 581


За мотивами І. Губермана

Своїм спокОєм і неробством дорожу.
Слідкую, щоб турбот було не густо.
Тому і голову я свіжою держу,
Як тільки що политую капусту.