побратим

Макин Тоша
гірка кава привокзальних кав’ярень
в очікуванні нічного поїзду
що знову мчить тебе на війну
гіркі сльози розлучень
залишилися позаду
а попереду
обов’язково буде
перемога


============================

горек кофе привокзальных кафе
в ожидании ночного поезда
который вновь умчит тебя на войну
горькие слезы расставаний
остались позади
а впереди
обязательно будет
победа