irony...

Ольга Карпилова Окей
Ирония — это дитя Любви... или Судьбы…
Ирония Судьбы — Та, что улыбается не Всем...

............... only in the sun I dry my eyes,
............... when the done is new,
............... only in the dark I speak my rhymes,
............... I am here with you...

© Olga Karpilova  «irony...»