Найсмачнiший в свiтi снiг

Юрий Сафроненко
Я кажу рідні: - Я не ї'в два дні!

Донька каже: - От, лишень!
Та зпочатку з'їш
хоч
д
е
н
ь
!
Ось тобі мій торт зі снігу,
Трохи зхожий він на дзигу...
Дуже корисний здоров'ю -
Бо з моєю він
Любов'ю!...

Ласував тієї миті
Найсмачнішим
снігом в
с
в
і
т
і
!

34-го ТайлЪтъ 7526 лЪта С.М.З.Х. (14.09.2018)= GoldKing=