Коханому

Вера Бондаренко-Михайлова
Хочу бути для тебе, мій любий, усім:
І водою, і чистим повітрям,
І натхненням на вірші, і сонцем ясним,
Мирним небом, найкращим суцвіттям.
Найпрекраснішим стану я дивом із див,
Танцем, піснею та привітанням.
Ти  –  любові моєї дзвінкий лейтмотив.
Ти –  життя мого щире  кохання.