Потреба душ1

Татьяна Лемешко Безпалюк
Може з мене хто сміється?-
Пише не такі вірші,
Знаю, хтось та відгукнеться,
Це для серця, для душі.

Хизуватися не треба,
Ще рости мені, рости…
У душі моїй потреба
Слово добре донести.